Äänivalmennus

Toteutan äänivalmennuksia, esiintymisvalmennuksia ja äänenkäyttökursseja sekä ryhmille, että yksityishenkilöille. Valmennuksien kestoa, painopistettä ja sisältöä voidaan räätälöidä toiveidesi mukaan! Hinnat ovat neuvoteltavissa.

vokologia, äänivalmennus, äänipäivä

Haluatko vakuuttaa asiakkaat, lisätä myyntiä ja kasvattaa asiakastyytyväisyyttä?

-Vastaus toiveeseesi voi olla äänivalmennus! Ääni on käyntikortti ja väkevä väline vaikuttamiseen! Sointuva ääni miellyttää korvaa ja antaa sinusta positiivisen kuvan.

Onko sinulla hankaluuksia saada kuulijoiden mielenkiinto säilymään?

-Selkeä ja vivahteikas puhe vie viestin tehokkaammin perille ja pitää kuulijan otteessaan.

Väsyykö äänesi työssä? Oletko joutunut ottamaan sairaslomaa äänen käheyden tai muiden ääniongelmien takia?

-Äänenhuolto on tärkeä osa työssä jaksamista. Toimiva puhetekniikka ja optimaalinen äänentuottotapa minimoi rasituksen haittavaikutuksia ja suojaa äänielimistöäsi.

Tarjoan:

-Luentoja, joissa valotan ihmisäänen toiminnan perusteita, annan vinkkejä äänenhuoltoon ja teen ryhmälle ääniharjoituksia.

-Esiintymisvalmennusta.

-Kursseja, joilla mennään syvemmälle äänen toimintaan.

-Virkistäviä lauluhetkiä, jotka antavat iloa ja puhtia työpäivään.

Asiantuntijaluento

Tilaa vokologi-äänivalmentaja työyhteisöösi avaamaan ihmisäänen toiminnan perusteita, antamaan vinkkejä äänenhuoltoon ja teettämään ryhmälle ääniharjoituksia.

Tunne äänesi-kurssiäänivalmennus, laulutunnit, lauluääni, ihmisääni, laulutunteja, lauluope

Voiko äänenkäytön harjoittelu olla kivaa ja voimaannuttavaa, mutta silti perustua tieteelliseen tutkimustietoon sekä perinteikkääseen äänipedagogiikkaan? Kyllä voi!

Tunne äänesi -kurssin tavoite on tutustua omaan ääneen, lisätä tietoisuutta ääni-instrumentin toiminnasta ja antaa työkaluja äänenhuoltoon, äänen lämmittelyyn, puhetekniikkaan sekä puhe- tai lauluharjoitteluun. Kurssi sopii jokaiselle äänensä kehittämisestä kiinnostuneelle.

Virtaa laulamisesta

Ansaitsisivatko alaisesi virkistävän lauluhetken esimerkiksi kerran kuukaudessa? Oman kehon kuunteleminen ja musisoiminen työkavereiden kanssa antaa potkua päivään. Kurssilla lauletaan porukalla lauluja eri genreistä ja tehdään hauskoja ääniharjoituksia. Laulamisen lomassa käsitellään muutamia äänenkäytön kannalta oleellisia asioita. Myös yksityisopetus on mahdollista. Harjoitteleminen ja esiintyminen ammattipianistin kanssa on sovittavissa.

Esiintymisvalmennus

Harjoittele esiintymistilannetta, kuten myyntipuheen pitämistä, äänivalmentajan ohjauksessa. Valmentaja huomioi toiveesi mukaan myös muita esiintymisen osa-alueita, kuten elekieltä, ilmaisua, uskallusta ja ulkoista olemusta. Valmennus voidaan toteuttaa joko ryhmässä tai yksityisesti.

Katso video:

Tilaa Lauluposti!
Saat tilaajalahjaksi twang-opetusvideon.
Twang on äänenkäyttötapa, joka lisää äänen kantavuutta, voimaa, kirkkautta, terää... Haluatko tietää miten se tehdään? Lauluposti - Asiaa laulamisesta, musiikista ja äänenkäytöstä!