Äänikurssit yrityksille

Toteutan äänikursseja ja luentoja erilaisille ryhmille. Valmennuksien kestoa, painopistettä ja sisältöä voidaan räätälöidä toiveidenne mukaan!

Puhekoulutus yrityksille, äänivalmennus, yritysvalmennus,äänikurssi, äänitreeni, äänikoulutus

Noin kolmasosa suomalaisista käyttää ääntä työvälineenään. Miellyttävä ääni herättää asiakkaissa myönteisiä tunteita. Selkeä, vivahteikas äänenkäyttö innostaa myyjän asiakkaita ostamaan ja opettajan opiskelijoita oppimaan. Äänihäiriöt ovat merkittävä sairaspoissaolojen syy.

Ihmisääntä voi todellakin kehittää! Ohjauksessani voitte kehittää muun muassa:

-Optimaalista äänentuottoa

-Puherytmiä

-Artikulaatiota

-Puhekorkeutta

-Sointia tai sävyjä

-Kantavuutta / voimaa

-Vaivatonta hengittämistä

-Ilmaisua

-Äänenhuoltoa

Tarjolla on:

-Luentoja, joissa mm. avaan ihmisäänen toiminnan perusteita, annan vinkkejä äänenhuoltoon ja ohjaan ryhmälle ääniharjoituksia.

-Äänikursseja, joilla mennään syvemmälle äänen toimintaan.

-Virkistäviä lauluhetkiä, jotka antavat iloa ja puhtia työpäivään.

-Äänivalmennukset ja esiinymisvalmennukset yksityishenkilöille ovat mahdollisia.

puhekoulutus, äänivalmennus,ääniluento, äänikurssi, äänenhuolto

Esimerkkejä kursseista ja luennoista:

Vokologin asiantuntijaluento

Tilaa vokologi-äänivalmentaja-tutkija Maarit Aura työyhteisöösi kertomaan ihmisäänen toiminnan perusteista, antamaan vinkkejä äänenhuoltoon ja teettämään ryhmälle ääniharjoituksia.

Tunne äänesi-kurssi

Voiko äänenkäytön harjoittelu olla hauskaa ja voimaannuttavaa, mutta silti perustua tieteelliseen tutkimustietoon sekä perinteikkääseen äänipedagogiikkaan? Kyllä voi!

Tunne äänesi -kurssin tavoite on tutustua omaan ääneen, lisätä tietoisuutta ääni-instrumentin toiminnasta ja antaa työkaluja äänenhuoltoon, äänen lämmittelyyn, puhetekniikkaan sekä puhe- tai lauluharjoitteluun.

Virtaa laulamisesta

Ansaitsisivatko alaisesi virkistävän lauluhetken esimerkiksi kerran kuukaudessa? Oman kehon kuunteleminen ja musisoiminen työkavereiden kanssa antaa potkua päivään. Kurssilla lauletaan porukalla lauluja eri genreistä ja tehdään hauskoja ääniharjoituksia. Laulamisen lomassa käsitellään muutamia äänenkäytön kannalta oleellisia asioita.

Esiintymisvalmennus

Esiintymisvalmennuksessa harjoitellaan esiintymistilannetta, kuten myyntipuheen pitämistä, äänivalmentajan ohjauksessa. Valmentaja huomioi toiveidenne mukaan myös muita esiintymisen osa-alueita, kuten elekieltä, ilmaisua, uskallusta ja ulkoista olemusta. Valmennus voidaan toteuttaa joko ryhmässä tai yksityisesti.

Kouluttaja:

Vokologian väitöskirjatutkija, musiikin maisteri Maarit Aura.

Seuraa youtubekanavaani, jossa on soittolista puhetyöläisille!

Leuka jumissa? Kurkkua kiristää?
Tilaa kasvojumppavideo ilmaiseksi! Liityt sähköpostilistalle ja saat laulupostia noin kerran kuukaudessa.
Kasvojen lihasten, erityisesti purentalihasten verryttely ja venyttely voi parantaa huimasti äänellistä suoritusta. Kasvojumpasta on hyötyä sekä laulajille että puhujille.