Laulutunnit

Laulunopetus Tampere / Pirkanmaa

Myös yksittäiset laulutunnit. Ilman sitoutumuspakkoa!

Parasta äänellesi!

laulutunnit tampere, laulutunti, laulunopettaja maarit aura, laulunopettaja, hyvä laulunopettaja, garage band opetus,

Laulutekniikan, musikaalisuuden ja taiteellisen ilmaisun kehittäminen on mahdollista kaikille, aloittelijasta ammattilaiseen.

Opetan laulua Tampereella. Myös verkkotunnit skypessä, google meetissä ja zoomissa ovat mahdollisia. Koulutan sekä yksityishenkilöitä, pariskuntia että ryhmiä.

Yli puolet lauluoppilaistani laulavat rytmimusiikin eri tyylejä,  vajaa puolet klassista musiikkia. Myös puhetekniikan opiskelu ja esiintymisvalmennus on mahdollista sisällyttää opetukseen.

Laulutunnit räätälöidään oppilaan tarpeiden ja taitojen mukaan. Tunneilla pyritään huomioimaan laulamisen eri aspektit: laulutekniikka, artikulaatio, kielet, laululyriikka, ilmaisu, rytmiikka, vire, musiikkityylien mukainen fraseeraus ja tehosteet.

Etsin oppilaan osaamistasoon, tavotteisiin ja mieltymyksiin sopivaa ohjelmistoa yhteistyössä laulajan itsensä kanssa.

 

Laulutuntien hinnat löytyy hinnasto-sivulla. Yksittäisen laulutunnin voi ostaa verkkokaupasta.

Katso myös laulunopetusaiheista youtube-kanavaani, seuraa minua facebookissa ja tilaa lauluposti-uutiskirje sivun alalaidasta, niin kuulet uusimmat kuulumiset ja saat tietoosi ajankohtaiset tarjoukset ja kampanjat.

Tietoa laulunopettaja Maarit Aurasta.

Kysy lisää ja varaa aika: aura.maarit@gmail.com

 

Laulunopettaja, laulunopetus,

Johannan kokemus 1,5 vuoden lauluopinnoista

”Lähdin toteuttamaan pitkäaikaista haavettani oppia laulamaan oikealla tekniikalla. Aluksi jännitin ihan mahdottomasti. Luulin olevani matalaääninen ja korkealle laulaminen tuntui oikeastaan mahdottomalta
ajatukselta niin, että ääni soisi ja kuulostaisikin joltain muulta kuin pieneltä pihinältä. Nyt olen 1,5 vuotta käynyt Maaritin tunneilla ja muutos on aivan mieletön!! Olenkin parhaimmillani (ainakin tällä hetkellä) korkeissa äänissä ja äänialani on todella laajentunut. Laulan usein kolmeviivaiseen a-nuottiin saakka. Ääni on kiinteytynyt, oikea tekniikka löytynyt. Nyt työstän rekisterinvaihtokohtia… tietyssä sävelkorkeudessa todella haastavaa, mutta siinäkin alkaa kehityksen huomaamaan…mutta siis matalalle ja etenkin korkealle on nyt helppoa ja vaivatonta mennä. Suosittelen kaikille lämpimästi!! En olisi uskonut muutosta, jos joku olisi sitä etukäteen kuvannut!”

-Johanna, terveydenhuollon työntekijä.

 

Leuka jumissa? Kurkkua kiristää?
Tilaa kasvojumppavideo ilmaiseksi! Liityt sähköpostilistalle ja saat laulupostia noin kerran kuukaudessa.
Kasvojen lihasten, erityisesti purentalihasten verryttely ja venyttely voi parantaa huimasti äänellistä suoritusta. Kasvojumpasta on hyötyä sekä laulajille että puhujille.