Laulutunnit

Laulunopetus Tampere / Pirkanmaa

Myös yksittäiset laulutunnit, ilman sitoutumuspakkoa!

laulunopetus, laulutunnit, lauluoppilas, laulunopettaja maarit aura, äänivalmennus,Laulutekniikan, musikaalisuuden ja taiteellisen ilmaisun kehittäminen on mahdollista kaikille, aloittelijasta ammattilaiseen.

Opetan laulua Tampereella. Myös skype-tunnit ovat mahdollisia. Koulutan sekä yksityishenkilöitä, pariskuntia että ryhmiä.

Noin puolet lauluoppilaistani laulaa ns. kevyttä musiikkia, puolet klassista musiikkia. Myös puhetekniikan opiskelu ja esiintymisvalmennus on mahdollista sisällyttää opetukseen.

Laulutunnit räätälöidään oppilaan tarpeiden ja taitojen mukaan. Tunneilla pyritään huomioimaan laulamisen eri aspektit: laulutekniikka, artikulaatio, kielet, laululyriikka, ilmaisu, rytmiikka, vire, musiikkityylien mukainen fraseeraus ja tehosteet.

Etsin oppilaan osaamistasoon, tavotteisiin ja mieltymyksiin sopivaa ohjelmistoa yhteistyössä laulajan itsensä kanssa.

Laulutuntien hinnat löytyy hinnasto-sivulla. 

Katso myös laulunopetusaiheista youtube-kanavaani, seuraa minua facebookissa ja tilaa lauluposti-uutiskirje, niin kuulet uusimmat kuulumiset ja saat tietoosi ajankohtaiset tarjoukset ja kampanjat.

Tietoa laulunopettaja Maarit Aurasta.

Kysy lisää: aura.maarit@gmail.com.

Johannan kokemus 1,5 vuoden lauluopinnoista

”Lähdin toteuttamaan pitkäaikaista haavettani oppia laulamaan oikealla tekniikalla. Aluksi jännitin ihan mahdottomasti. Luulin olevani matalaääninen ja korkealle laulaminen tuntui oikeastaan mahdottomalta
ajatukselta niin, että ääni soisi ja kuulostaisikin joltain muulta kuin pieneltä pihinältä. Nyt olen 1,5 vuotta käynyt Maaritin tunneilla ja muutos on aivan mieletön!! Olenkin parhaimmillani (ainakin tällä hetkellä) korkeissa äänissä ja äänialani on todella laajentunut. Laulan usein kolmeviivaiseen a-nuottiin saakka. Ääni on kiinteytynyt, oikea tekniikka löytynyt. Nyt työstän rekisterinvaihtokohtia… tietyssä sävelkorkeudessa todella haastavaa, mutta siinäkin alkaa kehityksen huomaamaan…mutta siis matalalle ja etenkin korkealle on nyt helppoa ja vaivatonta mennä. Suosittelen kaikille lämpimästi!! En olisi uskonut muutosta, jos joku olisi sitä etukäteen kuvannut!”

-Johanna, terveydenhuollon työntekijä.

laulunopetus Tampere, laulunopettaja tampere, laulunopettaja pirkanmaa, laulunopettaja hämeenlinna, laulunopettaja helsinki, laulunopettaja joensuu,

 

Tilaa Lauluposti!
Saat tilaajalahjaksi twang-opetusvideon.
Twang on äänenkäyttötapa, joka lisää äänen kantavuutta, voimaa, kirkkautta, terää... Haluatko tietää miten se tehdään? Lauluposti - Asiaa laulamisesta, musiikista ja äänenkäytöstä!