Musiikkia vanhuksille

Musiikki virkistää ikäihmistä ja laulaminen tekee tutkitusti hyvää mielelle sekä keholle! Tarjoan vanhustenkoteihin ja muihin palvelulaitoksiin sekä virkistäviä konsertteja, sekä aktivoivia lauluhetkiä.

musiikkia vanhainkoteihin, virkistävää musiikkitoimintaa, aktiviteetteja vanhuksille, toimintaa vanhuksille,Nostalgisia sävelmiä

Olen koonnut konserttiohjelman, joka perustuu vanhoihin hitteihin, iskelmiin ja kansanlauluihin. Ohjelmaa voidaan räätälöidä toiveitanne vastaavaksi. Konsertti on mahdollista toteuttaa joko soolona, pianistin tai kitaristin kanssa.

Laulun iloa ja oman kehon kuuntelua!

Lauluhetkessä käydään läpi kaikille tuttuja kappaleita. Samalla keskitytään osallistujien kunnon mukaan muutamaan laulamisen perusasiaan, kuten syvähengitykseen. Tilaisuuden kestoa, sisältöä ja painopistettä voidaan muokata toiveitanne vastaavaksi. Laulunopetus voi tapahtua ryhmässä ja/tai yksityisesti.

Hinnat ovat neuvoteltavissa.

Katso versio Taivas on sininen ja valkoinen-kansanlaulusta:

 

Tilaa Lauluposti!
Saat tilaajalahjaksi twang-opetusvideon.
Twang on äänenkäyttötapa, joka lisää äänen kantavuutta, voimaa, kirkkautta, terää... Haluatko tietää miten se tehdään? Lauluposti - Asiaa laulamisesta, musiikista ja äänenkäytöstä!