Musiikki

laulaja Tampere, musiikkia juhliin, musiikkia tapahtumiin, musiikkia häihin, laulaja häihin, laulaja juhlaan, laulaja hautajaisiin, musiikkia tampere

Herätä juhlan tuntu –

Musiikkia juhliin ja yritystapahtumiin

Nimeni on Maarit Aura. Olen musiikin maisteriksi valmistunut mezzosopraano. Olen esiintynyt monenlaisissa tapahtumista oopperoista ja musikaaleista yritystapahtumiin ja ravintolakeikkoihin.

Ohjelmistoa on kertynyt jazzista oopperaan ja rockista kansanmusiikkiin! Voin tuoda mukaan oman muusikkokumppanin, tai käyttää tilaisuuden säestäjää. Asun Tampereella, mutta liikun kauemmaksikin.

laulaja juhliin tampere, laulaja häihin tampere, laulaja pikkujouluun, musiikkia virkistyspäivään, musiikkiesitys tampere, musiikkia pirkanmaa, maarit aura,

Tilaa minulta:

-Musiikkiesityksiä erilaisiin tapahtumiin

-Duo juhliin, yritystapahtumiin jne.

-Laulaja juhliin, kuten häihin tai hautajaisiin

-Virkistäviä konsertteja palvelulaitoksiin

laulaja häihin, laulaja hautajaisiin, oopperalaulaja, oopperalaulaja tampere, klassinen musiikki tampere,

Lauluhetkiä

-Lauluhetkiä yrityksiin ja yhdistyksiin, esim. virkityspäiville

-Yhteislaulua juhlien ohjelmanumeroksi

-Yhteislaulua vanhuksille, palvelutaloihin jne.

Hinnat neuvoteltavissa. Laskutus verkkolaskulla Osuuskunta Lilithin kautta.

Youtubessa

Some on nykyajan areena musiikin jakamiseen. Youtubekanavaltani löytyy esiintymistallenteita, opetusvideoita ja omia sävellyksiäni. Katso esimerkiksi: Neverending winter. Olen toteuttanut youtubekanavalleni myös cover-tulkintoja. Katso esimerkiksi: Walking in the air, Marraskuu.

Ota yhteyttä: aura.maarit@gmail.com

Tilaa Lauluposti!
Saat tilaajalahjaksi kasvojumppavideon 🙂
Kasvojen lihasten, erityisesti purentalihasten verryttely ja venyttely voi parantaa huimasti äänellistä suoritusta. Kasvojumpasta on hyötyä sekä laulajille että puhujille.