Ajankohtaista

maarit auran lauluhaaste-Uskallatko laulaa? Lauluhaaste alkaa 9.7!

Pelin tarkoitus on suorittaa määräämiäni laulullisia tehtäviä ja kuitata ne suoritetuksi. Valitsen aktiivisimmista suorittajista voittajia. Palkintona on mm. laulutunti. Haasteet ohjeineen ilmestyvät facebook- ja instatileilleni. 

Miltä kuulostaa? Oletko messissä?

-Laulajan äänifysiologia tutuksi-kurssi 12.7

Laulukurssilla paneudutaan laulutekniikan ja äänifysiologian tärkeimpiin tekijöihin. Kurssin tavoite on tutustua omaan ääneen, lisätä tietoisuutta ääni-instrumentin toiminnasta ja antaa työkaluja äänenhuoltoon, äänen lämmittelyyn ja lauluharjoitteluun. Kurssi sopii jokaiselle äänensä kehittämisestä kiinnostuneelle.

Kurssilla tehdään runsaasti ääniharjoituksia. Yhdessä lauletaan etukäteen valittuja kappaleita eri genreistä.

Paikka: Mahdollisuuksien tila, Selininkatu 5, Tampere.
Aika: 12.7 klo 12.15-17.

Lue lisää facebook-tapahtumassa tai laulukurssit-sivulla.

 Suomipopin naiset, Maarit Aura, laulunopetus-Suomipopin naiset tulee taas! 9-10.7.2019

Tykätty laulukurssi järjestetään nyt kaksipäiväisenä.

Suomipopin naiset-laulukurssilla opetellaan pop-musiikkiin soveltuvaa laulutekniikkaa ääniharjoitusten ja pop-kappaleiden avulla. Suomalaisten naisartistien biisejä lauletaan sekä ryhmässä että yksin.

Aika: ti 9.7 – ke 10.7 klo 12.15-16
Paikka: Mahdollisuuksien tila, Pispala, Tampere.

Lue lisää facebook-tapahtumasta tai laulukurssit-sivulla.

-Laulutunnit alehinnalla 15.6-30.7.2019

Kesä on hyvä aika laulamisesta nauttimiseen ja äänen kehittämiseen!

15.6-30.7 Varatut ja pidetyt laulutunnit saat viiden euron alennuksella.

Maarit Aura, musiikkipalvelu Tampere, laulunopetus Tampere, laulukurssi Pirkanmaa-Julkaistu tieteellinen artikkeli 28.12.2018

🎺🎺🎺 Tadaa! Kiinnostaisiko tietää, minkä neuvon laulunopettajat kaikkein useimmin antavat laulunopiskelijoille. Kyselytutkimukseeni perustuva artikkelimme ”Laulunopettajien yleisimmin käyttämät laulupedagogiset käsitteet” on julkaistu Ainedidaktiikka-lehdessä! Ja sehän on luettavissa netissä kätevästi ja ilmaiseksi.

https://journal.fi/ainedidaktiikka/issue/view/5385

-Sähköpostiosoitteen muutos.

Käytäthän jatkossa vain ja ainoastaan osoitetta: aura.maarit@gmail.com. Aiempi osoitteeni poistuu kokonaan käytöstä, eivätkä meilit saavu minulle perille. Kiitos 🙂

-Laulutuntkimppalaulutunti, duolaulutuntieja verkkokaupassa

Normaalihintaisia laulutunteja voi ostaa nyt verkkokaupasta. Suuremmat laulutuntipaketit, alennustunnit, skype- ja parilaulutunnit laskutetaan edelleen verkkolaskulla, eli em. tapauksissa ota yhteyttä sähköpostitse: aura.maarit@gmail.com.

-Parilaulutunteja!

Parilaulutunnin pituus on muuttunut 6.11.18, se on nyt 45 minuutin sijasta 60 minuuttia!

-Uusi palvelu verkkokaupassa avautuu: Laulutallenteen arviointi. Onko vire kunnossa? Saako tekstistä selvää? Toimiiko fraseeraus? Koskettaako tulkinta?

Lähettämäsi tallenne voi sisältää kaksi laulua tai kymmenisen minuuttia laulamista. Saat tiiviin palautteen laulustasi (noin 100 sanaa). Varauduthan henkisesti siihen, että palaute saattaa sisältää myös kehitysehdotuksia. Palautteen voit julkaista somessa vain luvan saatuasi.

Sinun tulee huolehtia, että tallenne on muodossa, joka on helppo avata. Suositeltavin tapa jakaa tallenne on linkki esimerkiksi youtubeen tai dropboxiin, koska ainakin pitkän videon liikuttelu voi olla hankalaa. Suoritettuasi verkkomaksun, ota yhteyttä aura.maarit@gmail.com.

Lue lisää verkkokaupassa ja blogikirjoitukseni aiheesta.

 

Laulunopettaja_Maarit _Aura Instagramissa

Tilaa Lauluposti!
Saat tilaajalahjaksi twang-opetusvideon.
Twang on äänenkäyttötapa, joka lisää äänen kantavuutta, voimaa, kirkkautta, terää... Haluatko tietää miten se tehdään? Lauluposti - Asiaa laulamisesta, musiikista ja äänenkäytöstä!