Ajankohtaista

laulunopetus-Uusi palvelu: Laulunopettaja-puheäänivalmentajan vierailut

Kutsu laulunopettaja-puheäänivalmentaja vierailemaan kotiisi tai työpaikallesi 🏘️ 🏰🏩
 
Palvelu voi soveltua sinulle esim. seuraavissa tapauksissa:
 
-Hoidat lapsia kotona ja omaa harrastushetkeä on vaikea löytää.
-Sinun on vaikea liikkua pois kotoa esimerkiksi sairauden tai vamman takia.
-Liiketilassasi on tyhjiä hetkiä, jotka haluaisit käyttää äänenkäytön opiskeluun.
-Kotonasi/työpaikallasi / treenikämpällä on piano, äänentoisto tai karaokesysteemi, jota haluaisit hyödyntää laulunopiskelussa.
 
Aloitan kokeilun mieluusti Tampereen keskustan alueelta ja sen läheisyydestä. Laulutunti tai äänivalmennus on normaalihintainen, mutta palvelun lisämaksuksi tulee (alv:n sisältävä) matkakorvaus, jos matka ylittää kilometrin.
 
Palvelua ei voi varata verkkokaupasta, vaan ensin keskustelemme sen soveltuvuudesta sinun tapauksessasi. Palvelu maksetaan laskulla ennen tapaamista. Näkemisiin!

13.5.2020

-Ääniharjoitus päivässä!

Ääniharjoitus päivässä-verkkopalvelu on auennut myyntiin 30.3.2020. Osta palvelu Lilith-verkkokaupasta. Saatavana myös paketti, jossa verkkokurssin lisäksi henkilökohtainen verkkotunti.

Ääniharjoitus päivässä-palvelun idea on tehdä yksi ääniharjoitus päivässä kuukauden ajan. Samannimisessä facebook-ryhmässä julkaistaan päivän harjoitus aamupäivisin 1.4 lähtien. Tutustu lisää!

-Hengityskurssi puhujille ja laulajille

Olen julkailaulunopetus, verkkokoulutus, verkkovalmennus, hengitysssut hengityskurssin puhujille ja laulajille.

Kurssin 17 videota sisältävät hengitys-ja ääniharjoituksia, sekä tietoa mm. syvähengityksestä, ääntöhengityksestä, hengitystuesta, hengityksen ja mielen yhteydestä.

Tutustu lisää verkkokaupassa.

-Kolme verkkotuntia

Asiakkaiden toiveiden mukaisesti, verkkokaupasta löytyy nyt kolmen verkkotunnin paketti. Äänen kehittäminen on vain nettiyhteyden päässä!

-Helmikuun 2020 etu:

Parilaulutunti etuhinnalla, ystävänpäivän kunniaksi <3

-Uusi palvelu: Yhdistetty puhe- ja laulutunti (alkaen 24.10.2019)

Tuntuuko puheääni voimattomalta tai soinnittomalta? Rasittuuko äänesi päivän haasteissa? Kiristääkö lihaksia tai kutittaako kurkkua pidempään kestävän äänenkäytön jälkeen? Oletko saanut palautetta, ettei äänesi kanna tai ettei puheestasi oikein saa selvää? Olisiko puheen lisäksi myös lauluäänessä kehitettävää? Haluaisitko lauluääneesi lisää kantavuutta, kaunista sointia, tai laajemman äänialan?

Puhe- ja laulutunnilla saat pätevän vokologi-laulunopettajan arvion sekä puhe- että lauluäänestäsi. Hän opettaa sinulle ääniharjoituksia, joiden avulla voidaan kohentaa juuri sinun äänenkäyttöäsi. Tunnilla voidaan laulaa kappaleita, sekä käydä läpi sinulle oleellisia puhetilanteita. Saat myös vinkkejä äänenhuoltoon.

Onko puhe- ja lauluäänen kehittäminen saman tunnin aikana liian haastavaa? Ei välttämättä, jos äänivalmentaja valitsee puhetta ja laulua toisiaan tukevia ääniharjoituksia, ja selittää asiat ymmärrettävästi. Samoja fysiologisia toimintoja voidaan tutkia sekä puhuen, että laulaen. Liikkeelle voidaan lähteä aivan alkeista. Ennakko-osaamista ei tarvita.

Tunnilla voidaan keskittyä enemmän toiseen osa-alueeseen äänivalmentajan arvion tai sinun tarpeesi mukaan. Painopiste voi elää joustavasti eri kerroilla. Voit mainiosti myös jatkaa joko pelkästään laulutunneilla tai äänivalmennuksessa käyntiä. Puhe-ja laulutunti kestää 60 minuuttia.

Tutustu verkkokaupassa!

-Synttäriviikon tarjoukset

Syntymäpäiväni on pe 20.9. Ma 16.9 -pe 20.9 järjestän tarjouksia ja yllätyksiä.

-Klassisen laulun perusteet 8.10.19

Lue lisää laulukurssit-sivulta, tai facebook-profiilistani Vokologi-Laulunopettaja Maarit Aura.

-Suomipopin naiset-verkkokurssi

💥 Syksyn laulutapaus! Suosittu Suomipopin naiset-laulukurssi saa verkkoversionsa elokuussa 2019 💥💥

Leikittele äänelläsi!verkkokurssi, laulunopetus, laulaminen, laulaja, pop, äänenväri, äänensävy, soundi, sointi
Tahtoisitko saada käyttöösi sävypaletin, jolla voit värittää kappaleita laulun tunnelman mukaan? Haluaisitko oppia pop-musiikkiin soveltuvaa laulutekniikkaa ja parantaa äänenkäyttöäsi?
Aika monella meistä on vain yksi tapa käyttää ääntä. Vain yksi sävy. Ja voi olla, että se yksi äänenkäyttötapa ei edes ole paras mahdollinen. Laulaminen tai puhuminen saattaa olla esimerkiksi voimatonta tai kireää tai se saattaa jopa sattua. Suomipopin naiset-verkkokurssilla saat käyttöösi välineitä sekä hyvän perustekniikan vakiinnuttamiseen sekä äänenkäytön monipuolistamiseen.

Suomipopin naiset-verkkokurssi perustuu suosittuun Suomipopin naiset-laulukurssiin. Se lähtee liikkeelle äänenkäytön alkeista. Opetus perustuu tutkitttuun äänifysiologiaan, joten kurssista on hyötyä kaikille, genrestä riippumatta.

Osta Lilith-verkkokaupasta!

💥 💥💥

-Suomipopin naiset 14-15.9.19

Vuores. Klo 13-17.

-Hinnasto ja palveluehdot päivitetty 6.8.19.

Uutuutena mm. 30min laulutunti, sekä ”lukukausi”.

-Lauluhaaste alkaa 9.7.10!

-Laulajan äänifysiologia tutuksi 12.7.19

 -Suomipopin naiset tulee taas! 9-10.7.2019

-Julkaistu tieteellinen artikkeli 28.12.2018

🎺🎺🎺 Tadaa! Kiinnostaisiko tietää, minkä neuvon laulunopettajat kaikkein useimmin antavat laulunopiskelijoille. Kyselytutkimukseeni perustuva artikkelimme ”Laulunopettajien yleisimmin käyttämät laulupedagogiset käsitteet” on julkaistu Ainedidaktiikka-lehdessä! Ja sehän on luettavissa netissä kätevästi ja ilmaiseksi.

https://journal.fi/ainedidaktiikka/issue/view/5385

-Sähköpostiosoitteen muutos.

Käytäthän jatkossa vain ja ainoastaan osoitetta: aura.maarit@gmail.com. Aiempi osoitteeni poistuu kokonaan käytöstä, eivätkä meilit saavu minulle perille. Kiitos 🙂

-Laulutunteja verkkokaupassa

Normaalihintaisia laulutunteja voi ostaa nyt verkkokaupasta. Suuremmat laulutuntipaketit, alennustunnit, skype- ja parilaulutunnit laskutetaan edelleen verkkolaskulla, eli em. tapauksissa ota yhteyttä sähköpostitse: aura.maarit@gmail.com.

-Uusi palvelu verkkokaupassa avautuu: Laulutallenteen arviointi. Onko vire kunnossa? Saako tekstistä selvää? Toimiiko fraseeraus? Koskettaako tulkinta?

Lähettämäsi tallenne voi sisältää kaksi laulua tai kymmenisen minuuttia laulamista. Saat tiiviin palautteen laulustasi (noin 100 sanaa). Varauduthan henkisesti siihen, että palaute saattaa sisältää myös kehitysehdotuksia. Palautteen voit julkaista somessa vain luvan saatuasi.

Sinun tulee huolehtia, että tallenne on muodossa, joka on helppo avata. Suositeltavin tapa jakaa tallenne on linkki esimerkiksi youtubeen tai dropboxiin, koska ainakin pitkän videon liikuttelu voi olla hankalaa. Suoritettuasi verkkomaksun, ota yhteyttä aura.maarit@gmail.com.

Lue lisää verkkokaupassa ja blogikirjoitukseni aiheesta.

Laulunopettaja_Maarit _Aura Instagramissa

Tilaa Lauluposti!
Saat tilaajalahjaksi kasvojumppavideon 🙂
Kasvojen lihasten, erityisesti purentalihasten verryttely ja venyttely voi parantaa huimasti äänellistä suoritusta. Kasvojumpasta on hyötyä sekä laulajille että puhujille.