Ajankohtaista

KILPAILU – Palkintona ilmainen 16.4 METAL DIVA-LAULUKURSSILLE osallistuminen.

👄16.4 vietetään kansainvälistä äänipäivää. Äänipäivän tarkoitus on jakaa tietoa ihmisäänestä. Itse ajattelen teemapäivän myös ihmisäänen juhlistamisena.
👄Äänipäivän kunniaksi järjestän kilpailun, jonka voittaja saa ilmaisen osallistumisen Metal Diva-kurssille. Kurssin aika: 16.4 klo 12.15-18. Paikka: Mahdollisuuksien tila, Pispala,Tampere.
👄👄SÄÄNNÖT: Osallistuaksesi kilpailuun joko 1. facebookissa seuraavasti: tykkää facebook-sivustani Vokologi-laulunopettaja Maarit Aura. Kommentoi siellä olevan (tässä näkyvän) päivityksen alle, miksi sinä haluaisit mukaan kurssille. Tai 2. Liity Lauluposti-sähköpostilistalleni ja meilaa osoitteeseen: aura.maarit@gmail.com.
👄Ilmoitan valitsemani voittajan fb-sivullani 12.4.
👄 Lue lisää kurssista: https://www.facebook.com/events/427059451377343/

Metal DivaLaululukurssi, laulunopetus, sinfoninen metalli laulunopetus, metalli laulukurssi, maarit aura, nightwish laulukurssi-laulukurssi

Rakastatko sinäkin Nightwish-bändin musiikkia, mutta sen laulaminen tuntuu hieman uhkarohkealta?
– Haluaisitko löytää ääneesi Nightwish-sävyjä mahtipontisesta eteeriseen?
– Tahtoisitko laulaa ylä-äänet loistokkaasti Tarjan malliin?
– Toivoisitko osaavasi käyttää koko äänialaasi yhtä sulavasti kuin Floor?

Kuulostaako hankalalta? Älä turhaan epäröi!
Vapauta sisäinen metallidiivasi Maarit Auran ohjauksessa!

Aika:
ti 9.4.2019 klo 12.15-18.00 (täynnä)

ti 16.4 at 12.15-18.00

Maarit Aura, musiikkipalvelu Tampere, laulunopetus Tampere, laulukurssi PirkanmaaPaikka:
Mahdollisuuksien tila, Selininkatu 5, Pispala, Tampere.
Tilassa on äänentoistolaitteet sekä pieni keittiö, jossa mm. mikro ja jääkaappi.

Osallistujat: 5-6 henkeä. Kurssi pidetään 4:llä hengellä, mutta voidaan huomioida kurssin kestossa. Alaikäraja 16v.

Hinta: 79 € tai 69 € / opiskelija, työtön, eläkeläinen
Hinta sisältää alv:n.

Syventävä Metal Diva-laulukurssi. Kurssiin sisältyy mahdollisuus varata yksityinen 45min laulutunti (50e) alehinnalla. Koko paketti 129e / 119e.

Maksu:
Maksutapoja on kaksi.
1. Voit maksaa normaalihintaisen kurssin verkkokaupassa: https://maaritaura.lilith.fi/tuote/metal-diva-laulukurssi-16-4/
2. Voit pyytää verkkolaskun. Kurssimaksu veloitetaan ennakkoon osuuskunta Lilithin verkkolaskulla. Laskua varten tarvitaan sähköposti- ja kotiosoitteesi. Smartumin seteleillä tai Edenredin mobiililla maksaminen onnistuu.
Sitova ilmottautuminen tapahtuu ilmottautumisjärjestyksessä sähköpostitse tai yksityisviestinä Facebookissa ja vahvistetaan maksamalla lasku.

Kurssilla opetellaan sinfoniseen metalliin soveltuvaa laulutekniikkaa. Kurssin opit perustuvat laulupedagogiikkaan ja äänifysiologiaan, joten niistä on hyötyä laulamisessa yleisemminkin.

Kurssilla lauletaan Nightwishin kappaleita yksin ja ryhmässä.

-Suosuomipopin naiset, pop, naislaulajamipopin naiset tulee taas!

Suomipopin naiset-laulukurssilla opetellaan pop-musiikkiin soveltuvaa laulutekniikkaa ääniharjoitusten ja pop-kappaleiden avulla. Suomalaisten naisartistien biisejä lauletaan sekä ryhmässä että yksin.

Aika: 6.3 ja 23.3.2019.

Jos olet kiinnostunut tästä kurssista ja haluaisit, että järjestän lisää kurssipäiviä, meilaa: aura.maarit@gmail.com.

Osallistujamäärä: 5-6 henkeä

Hinta: 79 euroa / henkilö. Opiskelijat, työttömät tai eläkeläiset 69e/ hlö.

Saatavana myös SUOMIPOPIN NAISET SYVENTÄVÄ-laulukurssi, joka sisältää sekä kurssipäivän, sekä yhden, yksityisen 45min laulutunnin erikseen sovittavana aikana.

-Julkaistu tieteellinen artikkeli 28.12.2018

🎺🎺🎺 Tadaa! Kiinnostaisiko tietää, minkä neuvon laulunopettajat kaikkein useimmin antavat laulunopiskelijoille. Kyselytutkimukseeni perustuva artikkelimme ”Laulunopettajien yleisimmin käyttämät laulupedagogiset käsitteet” on julkaistu Ainedidaktiikka-lehdessä! Ja sehän on luettavissa netissä kätevästi ja ilmaiseksi.

https://journal.fi/ainedidaktiikka/issue/view/5385

-Sähköpostiosoitteen muutos.

Käytäthän jatkossa vain ja ainoastaan osoitetta: aura.maarit@gmail.com. Aiempi osoitteeni poistuu kokonaan käytöstä, eivätkä meilit saavu minulle perille. Kiitos 🙂

-Laulutuntkimppalaulutunti, duolaulutuntieja verkkokaupassa

Normaalihintaisia laulutunteja voi ostaa nyt verkkokaupasta. Suuremmat laulutuntipaketit, alennustunnit, skype- ja parilaulutunnit laskutetaan edelleen verkkolaskulla, eli em. tapauksissa ota yhteyttä sähköpostitse: aura.maarit@gmail.com.

-Parilaulutunteja!

Parilaulutunnin pituus on muuttunut 6.11.18, se on nyt 45 minuutin sijasta 60 minuuttia!

-Uusi palvelu verkkokaupassa avautuu: Laulutallenteen arviointi. Onko vire kunnossa? Saako tekstistä selvää? Toimiiko fraseeraus? Koskettaako tulkinta?

Lähettämäsi tallenne voi sisältää kaksi laulua tai kymmenisen minuuttia laulamista. Saat tiiviin palautteen laulustasi (noin 100 sanaa). Varauduthan henkisesti siihen, että palaute saattaa sisältää myös kehitysehdotuksia. Palautteen voit julkaista somessa vain luvan saatuasi.

Sinun tulee huolehtia, että tallenne on muodossa, joka on helppo avata. Suositeltavin tapa jakaa tallenne on linkki esimerkiksi youtubeen tai dropboxiin, koska ainakin pitkän videon liikuttelu voi olla hankalaa. Suoritettuasi verkkomaksun, ota yhteyttä aura.maarit@gmail.com.

Lue lisää verkkokaupassa ja blogikirjoitukseni aiheesta.

 

Laulunopettaja_Maarit _Aura Instagramissa

Tilaa Lauluposti!
Saat tilaajalahjaksi twang-opetusvideon.
Twang on äänenkäyttötapa, joka lisää äänen kantavuutta, voimaa, kirkkautta, terää... Haluatko tietää miten se tehdään? Lauluposti - Asiaa laulamisesta, musiikista ja äänenkäytöstä!