Ajankohtaista

-Synttäriviikon tarjoukset

Syntymäpäiväni on pe 20.9. Ma 16.9 -pe 20.9 järjestän tarjouksia ja yllätyksiä. Ensimmäinen tarjous on äänivalmennus hintaan 40e (ovh 59/65e). Nappaa omasi verkkokaupasta maanantaina 16.9. Voit seurata uusia tarjouksia instassa tai facebookissa.

-Kllaulukurssi, laulunopetus, laulutunti, klasari, ooppera, lied, maarit aura, laulunopettajaassisen laulun perusteet 8.10.19

Vuoreksen koulu, Tampere. Klo 13-17.

Lue lisää laulukurssit-sivulta, tai facebook-profiilistani Vokologi-Laulunopettaja Maarit Aura.

-Suomipopin naiset-verkkokurssi

💥 Syksyn laulutapaus! Suosittu Suomipopin naiset-laulukurssi saa verkkoversionsa elokuussa 2019 💥💥

Leikittele äänelläsi!
Tahtoisitko saada käyttöösi sävypaletin, jolla voit värittää kappaleita laulun tunnelman mukaan? Haluaisitko oppia pop-musiikkiin soveltuvaa laulutekniikkaa ja parantaa äänenkäyttöäsi?
Aika monella meistä on vain yksi tapa käyttää ääntä. Vain yksi sävy. Ja voi olla, että se yksi äänenkäyttötapa ei edes ole paras mahdollinen. Laulaminen tai puhuminen saattaa olla esimerkiksi voimverkkokurssi, laulunopetus, laulaminen, laulaja, pop, äänenväri, äänensävy, soundi, sointiatonta tai kireää tai se saattaa jopa sattua. Suomipopin naiset-verkkokurssilla saat käyttöösi välineitä sekä hyvän perustekniikan vakiinnuttamiseen sekä äänenkäytön monipuolistamiseen.

Suomipopin naiset-verkkokurssi perustuu suosittuun Suomipopin naiset-laulukurssiin. Se lähtee liikkeelle äänenkäytön alkeista. Opetus perustuu tutkitttuun äänifysiologiaan, joten kurssista on hyötyä kaikille, genrestä riippumatta.

Alennus livekurssilla käyneille sekä vähävaraisille.

Osta Lilith-verkkokaupasta!

💥 💥💥

-Suomipopin naiset 14-15.9.19

Vuores. Klo 13-17.

-Hinnasto ja palveluehdot päivitetty 6.8.19.

Uutuutena mm. 30min laulutunti, sekä ”lukukausi”.

-Lauluhaaste alkaa 9.7.10!

-Laulajan äänifysiologia tutuksi 12.7.19

 -Suomipopin naiset tulee taas! 9-10.7.2019

-Julkaistu tieteellinen artikkeli 28.12.2018

🎺🎺🎺 Tadaa! Kiinnostaisiko tietää, minkä neuvon laulunopettajat kaikkein useimmin antavat laulunopiskelijoille. Kyselytutkimukseeni perustuva artikkelimme ”Laulunopettajien yleisimmin käyttämät laulupedagogiset käsitteet” on julkaistu Ainedidaktiikka-lehdessä! Ja sehän on luettavissa netissä kätevästi ja ilmaiseksi.

https://journal.fi/ainedidaktiikka/issue/view/5385

-Sähköpostiosoitteen muutos.

Käytäthän jatkossa vain ja ainoastaan osoitetta: aura.maarit@gmail.com. Aiempi osoitteeni poistuu kokonaan käytöstä, eivätkä meilit saavu minulle perille. Kiitos 🙂

-Laulutunteja verkkokaupassa

Normaalihintaisia laulutunteja voi ostaa nyt verkkokaupasta. Suuremmat laulutuntipaketit, alennustunnit, skype- ja parilaulutunnit laskutetaan edelleen verkkolaskulla, eli em. tapauksissa ota yhteyttä sähköpostitse: aura.maarit@gmail.com.

-Uusi palvelu verkkokaupassa avautuu: Laulutallenteen arviointi. Onko vire kunnossa? Saako tekstistä selvää? Toimiiko fraseeraus? Koskettaako tulkinta?

Lähettämäsi tallenne voi sisältää kaksi laulua tai kymmenisen minuuttia laulamista. Saat tiiviin palautteen laulustasi (noin 100 sanaa). Varauduthan henkisesti siihen, että palaute saattaa sisältää myös kehitysehdotuksia. Palautteen voit julkaista somessa vain luvan saatuasi.

Sinun tulee huolehtia, että tallenne on muodossa, joka on helppo avata. Suositeltavin tapa jakaa tallenne on linkki esimerkiksi youtubeen tai dropboxiin, koska ainakin pitkän videon liikuttelu voi olla hankalaa. Suoritettuasi verkkomaksun, ota yhteyttä aura.maarit@gmail.com.

Lue lisää verkkokaupassa ja blogikirjoitukseni aiheesta.

 

Laulunopettaja_Maarit _Aura Instagramissa

Tilaa Lauluposti!
Saat tilaajalahjaksi twang-opetusvideon.
Twang on äänenkäyttötapa, joka lisää äänen kantavuutta, voimaa, kirkkautta, terää... Haluatko tietää miten se tehdään? Lauluposti - Asiaa laulamisesta, musiikista ja äänenkäytöstä!