Laulukurssit

Metal DivaLaululukurssi, laulunopetus, sinfoninen metalli laulunopetus, metalli laulukurssi, maarit aura, nightwish laulukurssi-laulukurssi

Rakastatko sinäkin Nightwish-bändin musiikkia, mutta sen laulaminen tuntuu hieman uhkarohkealta?

Nightwishissa on laulanut historiansa aikana useampi upea solisti. Heidän laulutekniikkansa ja tyylinsä eroavat toisistaan. Voit nimetä suosikkisi, niin mieltymyksesi huomioidaan opetuksessa. Tarjan, Floorin, Anetten ja Marcon esimerkin avulla voimme oppia lisää omasta äänestämme.
– Haluaisitko löytää ääneesi Nightwish-sävyjä mahtipontisesta eteeriseen?
– Tahtoisitko laulaa ylä-äänet loistokkaasti Tarjan malliin?
– Toivoisitko osaavasi käyttää koko äänialaasi yhtä sulavasti kuin Floor?

Kuulostaako hankalalta? Älä turhaan epäröi!
Vapauta sisäinen metallidiivasi Maarit Auran ohjauksessa!

Aika:
Ti 9.4.2019 klo 12.15-18.00 (täynnä)

Ti 16.4 at 12.15-18.00.

suomipopin naiset, laulukurssi tampere, laulunopetus tampere, lauluryhmä tampere, Paikka:
Mahdollisuuksien tila, Selininkatu 5, Pispala, Tampere.
Tilassa on äänentoistolaitteet sekä pieni keittiö, jossa mm. mikro ja jääkaappi.

Osallistujat: 5-6 henkeä. Kurssi pidetään 4:llä hengellä, mutta voidaan huomioida kurssin kestossa. Alaikäraja 16v.

Hinta: 79 € tai 69 € / opiskelija, työtön, eläkeläinen
Hinta sisältää alv:n.

Syventävä Metal Diva-laulukurssi. Kurssiin sisältyy mahdollisuus varata yksityinen 45min laulutunti (50e) alehinnalla. Koko paketti 129e / 119e.

Maksu:
Maksutapoja on kaksi.
1. Voit maksaa normaalihintaisen kurssin osuuskunta Lilithin verkkokaupassa:

2. Voit pyytää verkkolaskun. Kurssimaksu veloitetaan ennakkoon osuuskunta Lilithin verkkolaskulla. Laskua varten tarvitaan sähköposti- ja kotiosoitteesi. Smartumin seteleillä tai Edenredin mobiililla maksaminen onnistuu.
Sitova ilmottautuminen tapahtuu ilmottautumisjärjestyksessä sähköpostitse tai yksityisviestinä Facebookissa ja vahvistetaan maksamalla lasku.

Kurssilla opetellaan sinfoniseen metalliin soveltuvaa laulutekniikkaa. Kurssin opit perustuvat laulupedagogiikkaan ja äänifysiologiaan, joten niistä on hyötyä laulamisessa yleisemminkin.

Kurssilla lauletaan Nightwishin kappaleita yksin ja ryhmässä.

Nemo
Sleeping sun
Amaranth
Over the hills and far away
Eva
Storytime

Myös muita kappaleita saa ehdottaa.

Suomipopin naiset-laulukurssiNightwish laulukurssi, Nightwish laulutekniikka, sinfoninen metalli laulu, Nightwish singing course, Nightwish Voice Class

Suomipopin naiset-laulukurssilla opetellaan pop-musiikkiin soveltuvaa laulutekniikkaa ääniharjoitusten ja pop-kappaleiden avulla. Suomalaisten naisartistien biisejä lauletaan sekä ryhmässä että yksin.

Aika:

23.3.2019 klo 12.15-18.00

6.3.2019 klo 12.30-16.30

Paikka: Mahdollisuuksien tila, Pispala, Tampere.

Hinta: 77 euroa / henkilö. Opiskelijat, työttömät tai eläkeläiset 70e/ hlö.

suomipopin naiset, laulutunti, laulukurssiKurssipalautteita

Miellettömän mukavaa oli olla mukana. Itse toivoisin tämmöisiä lisää jossa saa luvan heittäytyä ehkä vähän mukavuusalueen ulkopuolelle.”

Heidi Sydänlammi

Maarit oli jokaiselle erittäin hyvin läsnä. Oivallus kurssilla oli äänenkäytön mahdollisuus eri laulutyyleissä.

Anneli

Lisää laulukursseja erilaisilla teemoilla on tulossa! Myös uusia Suomipopin naiset-laulukursseja on mahdollista järjestää!

Voit kutsua minut vetämään laulukurssia esimerkiksi yhdistysten tai yritysten tapahtumiin, musiikkioppilaitoksiin jne.

Kurssin sisältö, kesto ja aikataulu voidaan muodostaa toiveitasi vastaavaksi. Tässä kurssiesimerkki esimerkiksi yritysten virkistyspäiville.

Virtaa laulamisesta

Ansaitsisivatko alaisesi virkistävän lauluhetken? Oman kehon kuunteleminen ja musisoiminen työkavereiden kanssa antaa potkua päivään. Kurssilla lauletaan porukalla lauluja eri genreistä ja tehdään hauskoja ääniharjoituksia. Laulamisen lomassa käsitellään muutamia äänenkäytön kannalta oleellisia asioita. Myös yksityisopetus on mahdollista. Harjoitteleminen ja esiintyminen ammattipianistin kanssa on sovittavissa.

ryhmälaulutunti, lauluryhmä tampereTunne äänesi

Voiko äänenkäytön harjoittelu olla kivaa ja voimaannuttavaa, mutta silti perustua tieteelliseen tutkimustietoon sekä perinteikkääseen äänipedagogiikkaan? Kyllä voi!

Tunne äänesi -kurssin tavoite on tutustua omaan ääneen, lisätä tietoisuutta ääni-instrumentin toiminnasta ja antaa työkaluja äänenhuoltoon, äänen lämmittelyyn, puhetekniikkaan sekä puhe- tai lauluharjoitteluun. Kurssi sopii jokaiselle äänensä kehittämisestä kiinnostuneelle.

Tilaa Lauluposti!
Saat tilaajalahjaksi twang-opetusvideon.
Twang on äänenkäyttötapa, joka lisää äänen kantavuutta, voimaa, kirkkautta, terää... Haluatko tietää miten se tehdään? Lauluposti - Asiaa laulamisesta, musiikista ja äänenkäytöstä!