Verkkokurssit

verkkokurssi, laulunopetus, laulaminen, laulaja, pop, äänenväri, äänensävy, soundi, sointiSuomipopin naiset-verkkokurssi

Leikittele äänelläsi!
Tahtoisitko saada käyttöösi sävypaletin, jolla voit värittää kappaleita laulun tunnelman mukaan? Haluaisitko oppia pop-musiikkiin soveltuvaa laulutekniikkaa ja parantaa äänenkäyttöäsi? Saisiko olla vahvuutta ala-ääniin ja helppoutta ylä-ääniin?
Aika monella meistä on vain yksi tapa käyttää ääntä. Vain yksi sävy. Ja voi olla, että se yksi äänenkäyttötapa ei edes ole paras mahdollinen. Laulaminen tai puhuminen saattaa olla esimerkiksi voimatonta tai kireää tai se saattaa jopa sattua. Suomipopin naiset-verkkokurssilla saat käyttöösi välineitä sekä hyvän perustekniikan vakiinnuttamiseen sekä äänenkäytön monipuolistamiseen.

Suomipopin naiset-verkkokurssi perustuu suosittuun Suomipopin naiset-laulukurssiin. Se lähtee liikkeelle äänenkäytön alkeista. Opetus perustuu tutkitttuun äänifysiologiaan, joten kurssista on hyötyä kaikille, genrestä riippumatta.

Osta verkkokurssi Lilith-verkkokaupasta. Myynti avautuu 13.8.2019. Kurssi on saatavilla etuhinnalla.

asiakaspalaute, palaute, kokemus suomipopin naiset, kokemus Maarit Auran laulutunneista,Verkkokurssin teemat:

1. Rekisterit (ylä-ja alaäänet)

2. Äänihuulisulku (eli äänen tiiviys ja vuotoisuus)

3. Ääntöväylässä syntyvä sointi (tummuus ja kirkkaus)

4. Twang (kantavuutta ääneen)

5. Bonuksena video, joka käsittelee narinaa ja kuvion laulamista Johanna Kurkelan tyyliin.

Videot

Kurssi sisältää 15 videoita, jotka on jaoteltu selkeästi aiheen mukaan. Materiaalit ovat auki 6 kuukauden ajan.

Lauluesimerkit

Seuraavien laulupätkien avulla havainnollistetaan erilaisia laulutapoja: Missä muruseni on, Satumaa-tango, Elefantin paino, Älä droppaa mun tunnelmaa, Rakkauslaulu, Kevät, Vanha sydän, Mä annan sut pois.

Kouluttaja

Laulaja, laulunopettaja, äänivalmentaja, vokologian väitöskirjatutkija Maarit Aura. www.laulunopettaja.com

Asiakaskokemuksia

”Kurssi antoi eväitä rikkaampaan äänen käsittelyyn, rohkeutta ja pedagogisia vinkkejä.” -Johanna Kaarto, Musiikkikoulu Kaarto Suomipopin naiset-laulukurssista.

Lisää asiakaskokemuksia täällä.

Haluaisitko laulaa suosikkikappaleitasi täysin palkein, mutta äänesi ei taivu joko korkeimpiin tai matalimpiin säveliin?

Olen kehitellyt avuksesi Laajenna äänialaasi-verkkokurssin! Saatavana hintaan 29 euroa!

Tutustu verkkokaupassa: Laajenna äänialaasi-videokurssi

Laajnna äänialaasi-verkkokurssilla:

-Kuulet yleistä tietoa äänialasta.

-Opit ääniharjoituksia, jotka voivat auttaa sinua äänialan kasvattamisessa.

-Tutustut rekistereihin, ja saat haltuusi tekniikoita eri rekisterien löytämiseksi.

-Opit kuinka voit siirtyä rekisteristä toiseen sulavasti.

-Teet kehoa rentouttavia harjoituksia, joiden avulla äänialaa kaventavat kiristykset saattavat hellittää.

Maksettuasi verkkokurssin verkkokaupassa saat sähköpostiisi kurssilinkin sekä salasanan. Avautuvasta materiaalista saapuu ilmoitus sähköpostiisi. Kurssimateriaalit ovat auki kuuden kuukauden ajan.

Yhteistyössä kulttuuriosuuskunta Lilith.

Osta verkkokurssi ja katso lisätietoja täältä!

”Tämä verkkokurssi avasi huomaamaan asioita, joita ei edes ole tullut ajatelleeksi. Mahtavaa oli käydä asioita lävitse kuin henkilökohtaisessa opetuksessa. Teit harjoituksia ensin itse ja siitä oli helppo toistaa ja oppia. Rekisterin löytyminen ja sulavasti rekisteristä toiseen siirtyminen oli mahtava harjoitus. Näin harrastelija laulajana sana rekisterikin oli vieras. Äänialan kasvattaminen ja laulu tekniikan omaksuminenkin sai huomaamaan, että kylläpä lauluun tulee uutta sointua. Testit, voi hahmottaa äänialan rajoja, liutusharjoitus jne koin myös tarpeelliseksi. Puhetyötä tekevänä Ihmisenä tiedän äänenkäytön koulutuksen tärkeyden. Rentoutus, kasvolihasten rentoutus, hieronta ja tietysti kokonaisvaltainen itsestään huolehtiminen kuuluu laulajille, puhetyötä tekeville ja tietysti kaikille Ihmisille. Mielestäni tästä kurssista sai paljon. Siinä oli tärkeitä asioita ja oppia. Mitään ei mielestäni ollut liikaa, enkä jäänyt mitään lisääkään näistä aiheista kaipaamaan. Heti alkuun sai myös innostumaan ja kovasti kiinnostumaan aiheista. Itselleni verkkokurssi opiskelu on tuttua työmaailmastani. Sehän kuuluu nykyaikaan. Säästää aikaa, vaivaa, rahaa ja voi tehdä itsenäisesti. Sydämellinen kiitos!” -Mirja Minkkinen, Laajenna äänialaasi-verkkokurssista.

Maarit Auran lauluoppilaan Johannan kirjoitus äänialan laajenemisesta:

”Lähdin toteuttamaan pitkäaikaista haavettani oppia laulamaan oikealla tekniikalla. Aluksi jännitin ihan mahdottomasti. Luulin olevani matalaääninen ja korkealle laulaminen tuntui oikeastaan mahdottomalta
ajatukselta niin, että ääni soisi ja kuulostaisikin joltain muulta kuin pieneltä pihinältä. Nyt olen 1,5 vuotta käynyt Maaritin tunneilla ja muutos on aivan mieletön!! Olenkin parhaimmillani (ainakin tällä
hetkellä) korkeissa äänissä ja äänialani on todella laajentunut. Laulan usein kolmeviivaiseen a-nuottiin saakka. Ääni on kiinteytynyt, oikea tekniikka löytynyt. Nyt työstän rekisterinvaihtokohtia… tietyssä sävelkorkeudessa todella haastavaa, mutta siinäkin alkaa kehityksen huomaamaan…mutta siis matalalle ja
etenkin korkealle on nyt helppoa ja vaivatonta mennä. Suosittelen kaikille lämpimästi!! En olisi uskonut muutosta, jos joku olisi sitä etukäteen kuvannut!”

Kurssimainos

Katso myös muut verkkokaupan tuotteet! Haluaisitko esimerkiksi palautetta laulutallenteestasi?

 

Tilaa Lauluposti!
Saat tilaajalahjaksi kasvojumppavideon 🙂
Kasvojen lihasten, erityisesti purentalihasten verryttely ja venyttely voi parantaa huimasti äänellistä suoritusta. Kasvojumpasta on hyötyä sekä laulajille että puhujille.